Coway July 2016 Promotion..

07:51:00


Assalammualaikum dan salam jumaat to you my awesome readers..

Hari ni nak masuk ofis pukul 10am-11am!!!...hehehe wah like a boss..nyampah..Taklah semalam I reach home about 12:30am..Then 4.30 dah bangun siapkan sahur...rasa nak nap kejap.if not pening lalat nanti,dah lah semalam kat bank..mak aihh kuss semangat macam pasar borong...busy sesangat.

.Semalam.Buka puasa kat Quill mall with family,(no photo taken)sebab family irda ni anti sikit kalau i asyik amik gambar..kan sebelum kena sound baik simpan hp jauh-jauh..so takde lah pic makan semalam...ishh sedih tau tak boleh simpan dalam garmin ni....kalau mak lagilah.."nak makan tu cuba simpan-simpan hp tu"

then bawak Alya cari baju raya ,then lepas tu pergi rumah makcik amik kuih raya yang dah diorder..Cer teka i beli berapa almond london tahun ni?

7 balang!.hehheeh...belum termasuk kuih lain..almond london tu dua buat rumah sendiri,dua untuk rumah mak,bagi in law,bagi umah makcik dan satu lagi untuk rumah depan jiran..ini cara irda sedekah sempena raya.....ikhlas..nanti rumah in law bagi kuih plus angpow..taklah banyak.seikhlas hati je... mak mertua kan mak kita juga.takkan bagi mak tapi mertua tak bagi kan...trust me..The more you give..the more u get..

The more u berkira /kedekut...the more u akan rasa asyik tak cukup !...earn,earn.earn...then spend,spend,spend....but to be honest..for my self i tak beli apa-apa lagi..i beli untuk yang lain-lain dulu..tahlah..i takde "keghairahan "untuk beraya pun...i cuma nak semua family i happy,adik-adik i happy..my in law side happy

petit coway...win design...dan cantik sangat bile di dapur anda...:)..only RM 120/per month.Nak more info?wassap je irda...tak beli pun tak apa..tanya je dulu..kalau tanya tak kena bayar pun..free consultation ..hehe..:)


"Ya ALLAH...berikanlah keceriaan dan kegembiraan pada wajahku agar aku bisa membahagiakan dan menceriakan orang lain...amin"

Oklah jap lagi nak pergi skul alya actually,nak amik report card..so ada masa ni nak update coway promo bulan ni..

Ahaaaa...pejam celik dah masuk first july of 2016 dah today kan...

So apa promo coway bulan ni?,....Taraaaa...........Register from RM200,THIS MONTH ONLY RM50 dan boleh pasang dah sebelum raya....yeayy!!!jom call/wassap Irda dengan segera...017-3121936..wassap tau,kalau call tak dengar sorry maknanya tengah attend client..atau tengah silent mode..atau tengah solat..

pernah kena bebel sebab ada 15 misscall tak berangkat.....:(..sorryyy.....my hectic day!


ONLY 95 per /month.....



thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Irda patut dua balang utk kakak juga hihi... (gurau aje)
    Lagi satu kalau consultation kena bayar memang tak adalah yg nak call:)
    Memang nampak comel aje coway ni.

    ReplyDelete
  2. mak aihh mmg suka betul dgn kuih tu ye bee. i selalu makan gigit cokelatnya. badamnya i buang. hehehe

    ReplyDelete
  3. salam Irda...aRz singgah sini dari arzmoha.com

    seronok dapat berbuka dengan keluarga ni kan....mesti meriah dan tenang tengok adik beradik lain kan?

    untung kaum hawa banyak pahala masakkan lauk untuk orang nak bersahur

    irda ni emcee speaker rupanya...

    ReplyDelete
  4. menggembirakan orang2 tersayang buat hati kita rasa gembira..happy sgt2 tengok depa happy..
    moga bertambah rezeki Irda..aminn..

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM