COWAY:PRISM..JUICE PRESSO coway terbaru di pasaran Malaysia

18:56:00


afternoon everyone..haaa siapa yang puasa isnin+puasa sunat 6 syawal??kita gang....so hari ini irda nak habaq dan perkenalkan juice presso baru di pasaran dari coway..yang lama dah takde dah..yang baru ni lagi cool,wow performance dann...ada extra uols boleh buat ice blended lagi...


wow sangat tau!so berpuasa dan minum jus ni memang sedap sangat..dan doctor cakap banyak minum jus boleh cantikkan kulit..tunggulah nanti kulit  irda dah transform,,irda nak minum jus sebaldi sehari.ngehngeh.heheh ni tipu hokey..sebotol pun dah cukup bagus dah..apalagi kalau busy-busy mom ni..kadang tak sempat nak minum tapi boleh je blend siap-siap dan simpan dalam peti ais kan..
esok pagi terus bawak pergi ofis...



sampai kat ofis cuba habiskan sebotol sehari..haa pastinya juice pekat dari juice presso coway menghasilkan pati juice asli...

especially kalau ada anak-anak tak suka makan buah dan sayur-sayur,cuba blend dan buatkan juice bagi diorang bawak pergi sekolah...insyALLAH banyak minum jus lebih sihat..

 kalau suka sangat beli ice blended tu..prism boleh blend ice sekali..haa bolehlah buat juice buah ice blended.

Ok u aols...kalau nak jangan lupa roger-roger irda ya...tu nombor irda..irda mencari rezeki berkat dengan berusaha keras.so gunakan nombor irda untuk ukhuwah dan urusan business ya..

terima kasih..jazakillah khairan kerana anda readers irda yang cukup baik hati..

bahasa kita,pertuturan kita dan tulisan kita adalah lambang personaliti dan peribadi,jadi text irda yang bermanfaat ya..insyaALLAH irda akan jawab dengan sebaik mungkin..

TQ..:)


#Love coway..


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

8 comments

  1. wah bestnya jus presso ni Irda
    jauh s ngt lah kaknoor nak order

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti irda pergi uk hantar kan juice presso ni kak..hehehe

      Delete
  2. tempting betul tgk gambo juice tu >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik u minum sekarang yang before u masuk dalam zon pantang...hahaha ke pantang nampak terus bedal je

      Delete
  3. Rumah bapak kakak baru kami belikan coway ni Irda tapi bukan utk presso juice tapi tap yg tiga tu ada panas, sejuk dan mormal. Senang buat kakak akak nak buat bila bapak kakak nak minta air cepat sikit siapnya.

    Nantilah kakak nak tengok live presso ni. Kat JB pun ada coway ni Irda.

    ReplyDelete
  4. ye ke kak zakie,wah kalau ambik ngan irda sure irda bagi harga kasih sayang tau...bytheway nampak coway ingat irda tau..hehehe:)

    ReplyDelete
  5. NAMPAK BERGUNA COWAY NI LAIN BENTUKNYA DARI YG BIASA NANTI KALAU ADA BAJET NK ODER DGN IRDA..

    ReplyDelete
  6. menarik tu, inshaAllah ada rezeki boleh akk hello2 irda ye...

    moga terus maju dengan apa yang diusahakan irda ye

    ReplyDelete

LOVE COWAY PAGE

FOLLOW ME ON GOOGLE+