Anabelleboutique:Pelancaran Produk Terbaru & Jualan Akhir tahun (YES)

15:25:00

 Assalammualaikum Readers..

Irda minta maaf ya lama tak dapat berkunjung dan membebel kat blog kawan-kawan,Irda sedang cuti panjang,tapi itu hanya cuti di Bank,tapi kerja lain lagi busy mengalahkan kerja di bank.Walaupun busy macam mana pun,tetap irda nak baca blog and nak sharing dengan pembaca..



Hari ni nak cerita ni,keterujaan irda dapat  invitation dari butik Anabelle  yang bertempat di puncak alam. 

 Image may contain: 5 people, people smiling, people standing
 ANABELLE Boutique is an affordable apparel retail for women which brand and unique design is made locally in Malaysia with high quality material.
 
Anabelleboutique telah melancarkan beberapa design muslimah terbaru dengan material yang sungguh berkualiti dan harganya amat berpatutan.Keterujaan itulah yang menyebabkan dalam kesibukan irda sempat " mencilok"kan diri untuk hadir pada pelancaran  produk terbaru & Jualan Akhir tahun(YES) by "ANABELLEBOUTIQUE".Dan tak sabar pula rasanya nak share dengan pembaca...sharing kan caring..:)


Jadi rasanya benda baik kena kongsi-kongsikan?Ni nak habaq mai,owner kepada anabelleboutique seorang wanita,ibu dan isteri ya.Cantik orangnya.NABILA SYAZWANI BINTI JAMALUDIN,Dan butik di puncak Alam adalah butiknya yang ke-2.

Mula-mula irda sampai ,wah  peramahnya,tak lekang senyumannya dan lemah lembut perwatakannya,walaupun tauke hokey..siap salam irda dan kami duduk semeja .Terus dia bertanya dari mana dan so on..tak sangka dia owner..huhu..ingatkan tetamu.Ni rasa nak promote coway kat dia :P~.Tetiba pelik irda kat sini malu-malu pulak..irda kah itu?



Wanita ini sangat kreatif dalam menghasilkan fashion muslimah.Bila irda sentuh setiap baju disini,kainnya sejuk dan tidak melekat di badan.Tidak pula terasa gatal-gatal,kalau kita letak kat kulit.Memakai dress yang ala-ala jubah ini terasa nyaman dan kainnya tidak berat.

Irda jatuh cinta dengan CHARMAINE DRESS NI,nampak sangat elegan & sopan.pakai pergi office atau majlis apa-apa,irda dah cop satu!RM 249.90 ONLY. ini hanya harga untuk jualan akhir tahun tau,uols kalau nak cepat-cepat.



Corak dan potongan baju yang longgar tapi still nampak bergaya memang pilihan irda bila dah masuk umur 3 siri.Kesedaran datang secara tetiba,hihi.Tapi still nak elegant, up to date&fasionable walaupun berbaju muslimah,haa anabelle ni memang kena dengan citarasa irdalah senang cerita.
 

Selain dress,ada juga baju longgar dengan corak dan kualiti kain yang selesa di pakai.Tidak memerlukan kita menggosoknya terlalu lama..Ada seperti corak batik,floral dan geomatika.
.











potongan seluar ala-ala palazo dan corak nya amat menarik memang buat hati tertarik.Nampak lain dari yang lain,yang penting selesa .Irda lama juga cari jenis yang seluar palazo macam ni.Ia memudahkan pergerakan irda.Sebabnya?Kalau terkejar- kejar masa,kadang-kadang berpakaian longgar dan berseluar macam ini sangat memudahkan perjalanan.Yang penting dapat sorokkan lemak-lemak tepu di badan..hahaha..






JUMPSUIT MUSLIMAH dari Anabelle boutique ni memang paling CUN yang pernah irda jumpa.Dahlah colour dia memang favourite  irda,Nampak stylo dengan cardigan labuh.Tahu tak irda paling banyak ambil gambar jumpsuit ni sebab nyaa..irda tersangatttt lah suka...ok,yang ni dah book juga...

Kat rumah ada satu jumpsuit warna maroon,yang membezakan dengan anabelle butik kualiti kain,material anabelle sangat-sangat selesa.Menyentuh materialnya bagaikan menyentuh kekapas yang lembut..Yang penting memang rasa nak rembat satu lah.dont care,nak jugak..huhu..


Haa..u ol kenal tak siapa yang tengah perform ni?Ni lah tasha mansahar,yang popular dengan lagu ragu tu.Hee actually irda pun baru tahu Sebab ni artis pujaan Alya,dia yang bagitahu.haha...Cantikkan baju yang dipakai oleh tasha mansahar ni?Ini juga dari anabelleboutique

Muslimah berfashion..santai,selesa& bergaya.sesuai digayakan di pejabat atau majlis rasmi mahupun aktiviti riadah bersama keluarga.jika irda teruja pasti anda juga..:).hanya wanita memahami wanita..ceewah ,apalagi tunggu..angkatlah satu..boronglah sempena jualan akhir tahun dari 17 dec-17 jan 2017 ni,ada potongan harga tau..

Di butik anabelle juga terdapat barang-barang kosmetik







Image may contain: candles
Ada 3 types : Iron, Copper, Gold

Kalau kita orang perempuan ni dah shopping barang kita,jangan lupa belikan  pasangan kita ya.Butik anabelle ada produk minyak rambut untuk lelaki.Ia tidak melekit dan berbau wangi.Rambut yang kusut dengan menggunakan "pomade"terus magic jadi kemas .Bertambahlah kemachoan 20% pasangan uols..:)..

Ala yang penting,beli barang kita ambiklah hati pasangan beli barangan dia pula kan..haa esok mesti boleh datang butik lagi.tak gitu?






 Mesti ada yang bertanya kat mana alamat butik ni kan?.First time irda datang tak susah pun nak cari.Irda just google je alamat anabelle boutique di puncak alam,terus keluar maps.Then follow je google maps .

Untuk readers ,here the adress ya :

ANABELLE BOUTIQUE PUNCAK ALAM
NO 2A,JALAN ASTANA A13/E
PUSAT NIAGA ASTANA ALAM
42300 BANDAR PUNCAK ALAM,SELANGOR

Anda di luar kawasan selangor atau jauh di negeri lain?Jangan Risau,Anabelleboutique juga telah melancarkan jualan secara atas talian juga.

Insta:anabelleboutique.co
Fb:anabelle boutique
 website:www.anabelleonline.com

012-4218401/603-33923018
anabelleapparel@gmail.com

Jadi shopping di anebelleboutique tidak lagi masalah,walau dimana jua anda berada just connect with them,confirm tempahan anda akan dilayan dengan serta merta.Percayalah ada design yang anda nampak diatas itu hanya ada di anabelle butik.Ia limited printed tau.sapa cepat ia dapat...charmaine dress tu,irda dah aim dah...dapatkan selagi stok masih ada.:)

Mana yang terlepas promosi akhir tahun pada hari ini,dont worry ia still berlangsung dari 17dec-17 Jan 2017.



Apapun irda enjoy sangat masa event ni.Pelancaran produk terbaru di anabelle sangat meriah .Makanan pun sedap.Terima kasih puan nabila syazwani executive director untuk jemputan ini.Terima kasih  rakan bloggers untuk jemputan ini.Ada hari boleh datang lagi...Hope butik anabelle sukses selalu.amin..



bergambar dengan owner wajib tau.Amik aura...alya biasalah dia tak suka camera,muka memang gitu kalau bergambar.takpe yang penting mamanya harus...huhu :)


"berhijabista,berkacamata..owh TAK lupa bedak talkum dengan gincu strawberry dalam tas tangannya ..dah nak kemana alya??..owh rupanya menjadi peneman setia mama ...Amboi kemainnn anak dara I SORANG ni...

#fashionblogger


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Haaa...gambar last ni memang best! haha. Pandai betul bergaya si comel Alya. Bestnya Irda dapat attend event ni. Nany pun teringin nak pegi tapi ada family event pula. Heheh..InshaALLAh, ada rezeki nak juga merasa attend event ni. Memang terasa la taste berfashion dah lain bila umur pun dah 3 series. Bukan fashion jer kot...pada Nany almost everything, i.e : hobby pun berubah then jenis buku yang kita suka pun dah berubah gak.Huhuhu...Cantik2 lah jubah and baju Anabelle tuh. Boleh la beli nanti ...hehe

    ReplyDelete
  2. Pergh!! Cantik-cantik..
    tergoda Sha tengok..
    ujung2 tahun nie banyak lak sale..

    ReplyDelete
  3. Wah cantik2 semua bajunya sesuai dgn harganya.

    ReplyDelete
  4. RM 249.90 ONLY.. telan air liur kejap kak !! hahahahhahahha, tp harga memang berbaloi la ngn kualiti kan :P mcm ni la kan calon2 yang sentisa duimurahkan rezeki dan ptt di contohi wlpun oner still buat diri mcm org biasa.. respek sgt org mcm tu .. kemain alya garang sgt muka, tapi gmbar last tu tak tahan siap bergaya :P.. moga jadi anak soleha alya dan Berjaya macam mama alya :P In sha Allah

    ReplyDelete
  5. wah cantik nya.

    that day memang i tak larat dah babe. I dah berhajat nak bangun lambat plus ada dinner office ocin malam tu. hehehe

    next time kita jumpa ye

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM