Manfaatkan bila anda seorang blogger

10:14:00

 Assalammualaikum readers,wuarghh tensionnya dengan kerja baru!hikss..mungkin baru lagi kan,sampai irda takde mood nak buka blog pun,tapi sebab kerinduan yang amat sangat,di pagi hari minggu ni irda buka dan menaip juga..

Last week,irda ada event invitation sebagai blogger sempena hari wanita pun tak dapat join sebab tiba-tiba sahaja mood nak hadir event tu tiada.Penat dengan masalah kerja pun iya juga dan banyak sangat rutin tugas baru untuk irda laksanakan.Huii..ingat senang ke jadi manager,tanggungjawab 4x ganda ooo...sampai sudahnya tak boleh nak cilok-cilok buat aktiviti lain..Nextweek pula penuh dengan training dan kick off event.huuuu....