Coway di Keramat,Kuala Lumpur-Customer jadi sahabat

13:22:00

Assalammualaikum.

 No automatic alt text available.

 busynya di Bank sekarang ni,semua orang berpusu-pusu tukar kad baru,dont worry kad baru ni takde expired day tau nak tukar cuma kenapa semua last minit ni?Kesian mana yang beratur panjang-panjang atau tunggu nombor lama-lama tu,kan dah inform awal-awal,kenapa semua buat last minit..?

bytheway irda cuti sampai hujung tahun,cuma dapat rasa keletihan kawan-kawan bahagian operation.. monitor dari group wassap.Walaupun irda bercuti,irda lagi busy dari bank,dengan program emceenya,dengan event invitationnya ,satu hari sampai 2 event..dan dengan jelajah cowaynya.Alhamdulilah rezeki ALLAH..

Ingat tak hari tu irda ada buat review tentang western food area keramat? BACA SINI Pakcik sahlam yang irda jumpa di bank ada masalah tentang housing loannya.Dah setahun lebih tak settle lagi oleh pegawai yang handle sebelum ni,jumpa Irda alhamdulilah managed settlekan dalam masa dua minggu.Irda just email department dan nasib baik kenal juga orang HQ yang handle bagi cepat...

Perkenalan singkat tu ..irda & family  dijemput makan FREE kat kedai makan,satu family tau dia jemput.:)


Dan paling best pakcik sahlam beli dua unit coway.Lalala...hehe..trust me,create relationship,be nice to all people,senang kita nak menjual kan.Alhamdulilah..close air purifier dan water purifier...
 
 No automatic alt text available.
Sebab isteri encik sahlam bela beberapa ekor kucing.Penapis udara Lombok menjadi pilihan hati.Terima kasih en sahlam & wife,dari customer bank,menjadi kawan dan kemudian menjadi customer coway.Syukur...


 Nak coway?Jom call or wassap Irda:011-23716700


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

5 comments

  1. Alhamdulillah.. kita permudahkan urusan seseorang, in sya Allah.. Allah akan melipat kali ganda permudahkan urusan kita kan Irda.

    Rezeki.. Dapat makan free satu family.. Lepas tu dapat pula closing dengan customer. Hihihi

    Papepun, kucing-kucing dalam gambar.. Ya Allah. Comelnya!

    ReplyDelete
  2. alhmdulilah kak rezeki Allah. Buat baik di balas baik tu janji Allah buat hambanya :$ tu mak ayah akak ke?? comel mak, sama muke akak..hihihi.. alahai senyum tu :) sweetnya

    ReplyDelete
  3. satu family kena jemput..bestnya makan free hehe..orang jemput kita datang la kan kan :)
    comel pulak anak kucing tu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah wat we give we get back kan??

    ReplyDelete
  5. comelnya kucing-kucing..

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

CLICK MY LOVE COWAY

CLICK MY INSTAGRAM