Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

November 07, 2016


"Dengan ini, I nak tag my super duper busy woman

Irda Garmin

curik masa babe. join jugak tak kira. kalau tak jumpa nanti I muncung panjang panjang
. hiks" by mommycici


 Nak tergelak i baca tulisan mommycici ni,tapi memang teruja  nak join giveaway ni,kalau boleh nak join semua giveaway kawan-kawan,tapi almaklum kan...busy sokmo mama alya ini..


http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

 Wahh cantiknya fridge magnets ni ...Blogger jari manis &scdha sein ni memang blogger yang famous ..memang suka irda baca-baca entry travel diorang,bila hotmummy cici tag irda,confirm tak lepas peluang untuk join tau..


irda tag reen ya....good luck :)
Reenri


thank you for reading this entry...appreciated :)

You Might Also Like

21 comments

  1. Terima kasih join... Good luck yeahhh... Salam kenal juga... Follow #27

    ReplyDelete
  2. hai Irda..terima kasih sudi join ..good luck..follow sini 58

    ReplyDelete
  3. yeyy yeayy dia join. moga ada rezeki kita tambahkan FM kat fridge . ehhehe

    ReplyDelete
  4. dari giveaway jari manis..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  5. BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    Follower #29

    ReplyDelete
  6. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  7. Terima kasih Irda! Sweet baca ayat ugutan manja2 dari Mummy cici 😳😂

    ReplyDelete
  8. good luck irda . Baru nak tag Irda tapi dah join jugak . hihii =)

    ReplyDelete
  9. good luck ya.. moga ada rezeki untuk menang =)

    ReplyDelete
  10. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  11. singgah BW sini dari list puan penganjur..
    smoga berjaya..

    ReplyDelete
  12. bw dr segmen yg sama..good luck

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 35.
    Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  14. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  15. haiii..singgah sini dari GA yg sama

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  16. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  17. hi, saya datang dari GA yang sama..:)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  18. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best
    done follow

    ReplyDelete

Thank you,come again :)

IrdaGarmin Page